dinsdag, 8. april 2008 - 15:59

Vrouw van de fiets getrokken en verkracht

Ermelo

Een 24-jarige vrouw uit Ermelo is in de nacht van zondag op maandag 7 april op het fietspad van de Harderwijkerweg van haar fiets getrokken en in een greppel naast de het fietspad verkracht.De vrouw fietste omstreeks 02.00 uur over het fietspad van de Harderwijkerweg in de richting Ermelo.

Kort na de rotonde met de Tolweg, sprong er een onbekende man vanuit de berm het fietspad op, greep haar vast en verkrachtte haar in een greppel vlak naast het fietspad.

Toen er een lichtkleurige personenauto voorbij reed, is de man weggelopen in de richting van de rotonde. De vrouw zocht hulp bij omwonenden waarna de politie werd ingeschakeld.

De man heeft een licht getinte huidskleur, is naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud, heeft een normaal postuur, is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang.

De politie is met een uitgebreid recherche-onderzoek gestart en verzoekt getuigen, die iets van het incident hebben gezien of de verdachte man in de buurt van de rotonde hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844.

Met name de inzittende(n) van de lichtkleurige personenauto, die kort na 02.00 uur over de rotonde reed in de richting van het industrieterrein, wordt dringend verzocht zich te melden.
Provincie:
Tag(s):