vrijdag, 16. mei 2008 - 12:29

Vrouwen lastig gevallen

IJsselstein

Donderdagvond 15 mei is op de Randdijk in IJsselstein een 21-jarige vrouw uit IJsselstein belaagd door een onbekende man. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar twee passanten en een tweede vrouw.

Omstreeks 22.15 uur fietste de 21-jarige vrouw van IJsselstein richting Nieuwegein over de Randdijk. De vrouw werd plotseling door een man van haar fiets getrokkenen kwam ten val. Er ontstond een discussie waarna de man de vrouw in de berm duwde en betastte. De vrouw kon aan haar belager ontkomen en fietste weg naar Nieuwegein. De man liep vervolgens weg in de richting van IJsselstein. Op het moment dat de vrouw wegfietste, kwamen vanuit de richting van Nieuwegein twee fietsers aangereden. Aan deze fietsers wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Omstreeks 22.30 uur ontving de politie de melding dat rond dezelfde tijd op dezelfde plaats in IJsselstein ook een fietsster zou zijn lastig gevallen. Deze vrouw belde vanuit Utrecht en is onbekend gebleven. Zij wordt verzocht contact op te nemen met de politie op tel: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):