vrijdag, 9. mei 2008 - 21:14

Vrouwen opgepakt na vechtpartij in winkel

Arnhem

Door de Arnhemse politie zijn donderdagmiddag vier vrouwen opgepakt na een vechtpartij in een winkel aan de Vijzelstraat.De vier, twee vrouwen van beiden 23 jaar uit Rotterdam en twee vijftienjarige meisjes uit Arnhem, worden ervan verdacht een 25-jarige verkoopster te hebben geschopt en geslagen na een ruzie over winkeldiefstal.

Het slachtoffer had bij de vechtpartij verwondingen opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De vier vrouwen zouden even voor vijf uur de zaak aan de Vijzelstraat zijn binnengegaan. Toen ze vervolgens de zaak uit liepen ontdekte de verkoopster dat een van hen een haarspeld meenam zonder af te rekenen.

Toen ze de vrouw daarover aansprak ontstond een ruzie die uitmondde op een handgemeen. Het slachtoffer had daarbij meerder klappen en trappen moeten incasseren, aldus haar verklaring. Na het voorval gingen de vrouwen er vandoor.

Gewaarschuwde agenten troffen het kwartet even later aan op de Beekstraat. Bij een van de Rotterdamse vrouwen werden een aantal brilmonturen ter waarde van 1100 aangetroffen waarvan vermoed wordt dat ze gestolen zijn. De vier vrouwen zijn in verzekering gesteld. Door het slachtoffer is aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):