vrijdag, 25. april 2008 - 18:29

Waarschuwing voor wanpraktijken

Terneuzen

Bedrijven, instellingen, organisaties, verenigingen en clubs, pas op!Momenteel is er weer een ‘bedrijf’ actief dat beweert vermeldingen of advertentieruimte te verkopen voor de gemeentegids van Terneuzen.Een bedrijf dat zich bijvoorbeeld voordoet als ‘Advies BV’ uit Eindhoven beweert bijvoorbeeld een gemeentelijke infogids Terneuzen 2008/2009 uit te geven, belt voor opname in deze gids en stuurt vervolgens een rekening van ruim €980,00.

De gemeente Terneuzen werkt voor de officiële gemeentegids 2008-2009 alleen samen met het bedrijf Lokaal Totaal/De Telefoongids BV (voorheen Suurland) in Amsterdam/Eindhoven. Een basisvermelding in de gemeentegids voor non-profit organisaties, maatschappelijke instellingen, verenigingen en clubs is gratis!De gemeente raadt instanties aan om alert te zijn.

Mocht u een verdachte rekening krijgen, wordt u geadviseerd deze niet te betalen en een kopie van de rekening te sturen aan de gemeente Terneuzen, afdeling communicatie, postbus 35, 4530 AA in Terneuzen. De gemeente en Lokaal Totaal nemen juridische stappen.
Provincie:
Tag(s):