donderdag, 31. januari 2008 - 10:56

Wasstation overvallen

Noordoostpolder

Onbekenden hebben dinsdagavond 29 januari rond 18.00 uur het wasstation ‘IMO’ gevestigd op de Techniekweg in Emmeloord overvallen. Bij de overval is gebruik gemaakt van een steekwapen. Er is een onbekend gebleven geldbedrag buitgemaakt door de daders.

Twee mannen met baseballpetjes op kwamen rond 18.00 uur de wasstraat binnen lopen en bedreigde een werknemer met een mes. Nog voordat de werknemer kon reageren kreeg hij een klap tegen zijn hoofd van één van de overvallers. Hierbij raakte het slachtoffer licht gewond in zijn gezicht. De overvallers zijn hierna vertrokken. De politie was snel ter plaatse en begon met meerdere eenheden een zoektocht naar de daders in de omgeving.Ondanks de snelle komst van de politie wisten de daders met een onbekend geldbedrag te ontkomen.

Na de overval heeft de technische recherche een sporenonderzoek uitgevoerd. De recherche van District Noord heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Uw tip

Heeft U informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de recherche District Noord van politie Flevoland op telefoonnummer 0900-8844 (0,13 euro/minuut).

Anoniem kan ook, op Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 (euro/minuut)
Provincie:
Tag(s):