zondag, 7. december 2008 - 22:43

Wat is uw visie op de toekomst van Almere?

Almere

Almere groeit en zal de komende jaren alleen maar groter worden. Als het aan de Rijksoverheid ligt, wordt Almere de vierde stad van Nederland.

Onder de noemer ‘Schaalsprong Almere 2030’ - waar u de afgelopen maanden misschien al over heeft gehoord of gelezen - wordt hard gewerkt om deze groei vorm te geven en het Almere van morgen in te richten.

De gemeente Almere wil inwoners van de stad en alle andere geïnteresseerden graag informeren over deze ‘Schaalsprong Almere 2030’. Daarom verscheen afgelopen zaterdag een ‘Schaalsprong Almere 2030’-special in Almere Vandaag.

Verder vindt er maandag 8 december een inloopavond plaats in het Stadsbouwhuis; u bent hierbij van harte welkom. Tijdens deze inloopavond informeert de gemeente u over de groei van de stad: de toekomstige bereikbaarheid van Almere bijvoorbeeld, de rol van duurzaamheid, en de maatschappelijke en sociale groeimogelijkheden van de stad.

U kunt uw toekomstideeën achterlaten, in woord én in beeld: we hebben een tekenaar uitgenodigd, die uw ideeën verbeeldt. Ook uw kinderen zijn van harte welkom: een kinderhoek met oppas is geregeld!

U bent op maandag 8 december van harte welkom, tussen 17.00 en 21.00, aan de Blekerstraat 4 (Stadsbouwhuis) in Almere.
Provincie:
Tag(s):