vrijdag, 16. mei 2008 - 16:52

Waterflesje onder rempedaal; auto tegen betonblok

Geesteren

Een 20-jarige automobilist uit Denekamp is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Denekamperweg in Geesteren. Volgens zijn eigen verklaring viel een waterflesje onder het rempedaal waardoor hij niet meer kon remmen. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Vrijdagmorgen 16 mei werd om ongeveer 05.35 uur gemeld dat op de Denekamperweg in Geesteren een aanrijding had plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een betonblok tot stilstand was gekomen.

Ter plaatse werd een 20-jarige man uit Denekamp aangetroffen zittend naast zijn auto die tegen een betonblok stond. De 20-jarige verklaarde dat hij over de Denekamperweg had gereden uit de richting Vasse en dat hij uit een koelbox die naast hem stond een flesje met water wilde pakken.

Dit mislukte en het flesje was op de grond gevallen en onder het rempedaal terechtgekomen. Hierdoor kon hij niet meer remmen en was hij met zijn auto in een bocht tegen een betonblok tot stilstand gekomen. Met een ambulance is de 20-jarige met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.
Provincie:
Tag(s):