maandag, 28. januari 2008 - 20:06

Waterschap knapt parkeerterrein Oranjezon op

Vrouwenpolder

Maandag waterschap Zeeuwse Eilanden gestart met het opknappen van parkeerterrein Oranjezon in Vrouwenpolder. De tegels op het terrein worden vervangen door asfalt en doorgroeiblokken. Daarnaast komen er duidelijke invalide plaatsen en krijgt het een groenere uitstraling.

Vanuit het Parkeerbeleidsplan streeft het waterschap een goede kwaliteit van zijn parkeerterreinen na. Oranjezon voldoet niet aan deze kwaliteit en daarom wordt het parkeerterrein de komende maand aangepakt. De tegels worden vervangen door een asfalt rijbaan en er komen parkeervakken met doorgroeiblokken (stenen waar gras doorheen kan groeien). Het geheel zal hierdoor een groenere uitstraling krijgen. Het parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en krijgt duidelijke invalide plaatsen die groter en breder zijn dan de standaard vakken.

Het waterschap streeft er naar dat tijdens de werkzaamheden verschillende parkeerplaatsen beschikbaar blijven. Voordat het parkeerseizoen begint, 1 april, zijn de werkzaamheden afgerond. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM Wegen uit Bergen op Zoom. De totale kosten van het project bedragen € 200.000,-.
Provincie:
Tag(s):