dinsdag, 16. december 2008 - 13:59

Weer overvaller door arrestatieteam ingerekend

Almere

Een arrestatieteam (AT) heeft vorige week een 18- jarige Almeerder in Tilburg aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid van meerdere gewapende overvallen, inbraken en een straatroof in Almere.

Het overvallenteam maakte sinds enkele weken serieus jacht op de 18-jarige Almeerder die gezien wordt als een belangrijke verdachte bij meerdere gewapende overvallen, inbraken en straatroven.

Bij het plegen van een overval maakte hij ondermeer gebruik van een vuurwapen en bedreigde hij zijn slachtoffers hiermee. De recherche kwam hem op het spoor en probeerde hem aan te houden, echter de man wist uit handen te blijven van de opsporingsteams.

Op het moment dat hij toch door rechercheurs werd ontdekt en zijn verblijfplaats bekend was, werd een arrestatieteam ingezet. De verdachte werd in een woning in de omgeving van het Wilhelminapark in Tilburg door het AT aangehouden en overgebracht naar een politiebureau in Almere.

Het overvallenteam van politie Flevoland is uitermate blij met de arrestatie en verwacht meer overvallers aan te houden. Het team draait op volle toeren en onderzoekt onder andere tientallen aanwijzingen en tips die betrekking hebben op de overvallen in Flevoland.

In sommige zaken is er zicht op een dader(s) en sluit het net zich langzaam rond de verdachte(n).
Provincie:
Tag(s):