dinsdag, 9. december 2008 - 12:07

Weert zet succesvolle ondernemers in het zonnetje

Weert

Tijdens de jaarlijkse winterbijeenkomst voor ondernemers van Weert, worden zeven succesvolle ondernemers in het zonnetje gezet. Zes Weerter bedrijven zijn recent opgenomen in de lijst van het Financieel Dagblad als FD Gazelle, de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Weert is met zes bedrijven koploper op het gebied van snelst groeiende ondernemingen in Midden-Limburg. Daarnaast is Weertenaar Mohammed Dari, eigenaar van schildersbedrijf Dari, onlangs uitverkozen tot 'Vakman van het Jaar'.

Het Financieel Dagblad organiseert voor het vijfde jaar de FD Gazellen-ranglijst van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven met een omzetgroei van 20 procent of meer over de afgelopen drie jaar komen in aanmerking. Op 13 november 2008 is de lijst met de Limburgse FD Gazellen bekend gemaakt. De volgende Weerter bedrijven pronken op de lijst: Coulant Groep (uitzendbureau), Noud Wolter (technische groothandel), Besturings- en Installatietechniek Van de Meerakker, Holding Meulen Bedrijven (Burgerlijke-/Utiliteitsbouw), Trespa (productie van plaatmateriaal) en Componenta (metalen onderdelen). Vijf van de zes bedrijven ondernemen in de zogenaamde maakindustrie, een branche waarin Weert al jaren uitblinkt. Dat wordt ondersteund door de oprichting van het ‘Make Tech Platform’ 25 september jl.

Mohammed Dari, eigenaar van schildersbedrijf Dari uit Weert, mag zich 'Vakman van het Jaar' 2008 noemen. Dari werd gekozen uit meer dan duizend inzendingen. Volgens het juryrapport levert Dari kwalitatief hoogstaand werk en combineert hij dat met een professionele omgang met zijn klanten.
Provincie:
Tag(s):