donderdag, 6. maart 2008 - 18:58

Wegens succes op herhaling: Beursvloer Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Wegens een succesvolle eerste editie van de Beursvloer Bergen op Zoom in 2007 wordt dit jaar weer een Beursvloer georganiseerd. Op 22 mei 2008 komen bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar in de Hofzaal van het Markiezenhof om met elkaar producten en diensten te verhandelen.

Om een vruchtbare match (zoals een overeenkomst op de beurs wordt genoemd) te kunnen maken, ontvangen ongeveer 4000 bedrijven uit de gemeente Bergen op Zoom binnenkort een uitnodiging om deel te nemen. Zij worden gevraagd een concreet aanbod te doen. Dit kan variëren van een advies tot vergaderruimte of overbodig kantoormateriaal. Maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties worden uitgedaagd om hun vraag niet te vertalen in geld, maar in goederen of diensten.

Bij de vorige Beursvloer zijn uiteindelijk 67 matches gerealiseerd. Deze matches varieerden van het leveren van broodjes en koeken voor publiciteit tot het leveren van drukwerk voor toegangskaarten, een laptop voor een huifkartrip en juridisch advies voor vrijkaartjes.
Provincie:
Tag(s):