woensdag, 22. oktober 2008 - 21:54

Wendy van Dijk kruipt weer in de huid van Ushi

Hilversum

Ushi beleeft een eenmalige comeback tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2008, dat aanstaande vrijdag live op Nederland 1 wordt uitgezonden. Speciaal voor het televisiegala van het jaar zal presentatrice Wendy van Dijk nog één keer in huid kruipen van de populaire Japanse journaliste Ushi. Ushi gaat op onderzoek uit en probeert op geheel eigen wijze te achterhalen wie dit jaar de felbegeerde Gouden Televizier Ring 2008 verdient.

De afgelopen weken heeft het productieteam van de Gouden Televizier Ring hard gewerkt aan de opnames. Eindredacteur Gerben Bakker: ‘Wendy van Dijk is natuurlijk de koningin van de Gouden Televizier. Ze is de afgelopen jaren veelvuldig gevraagd om nog een keer Ushi te zijn. Iedere keer zei ze nee. Ik ben heel blij dat ze voor de 43ste editie van het gala van de Gouden Televizier Ring een uitzondering wil maken.’

Ushi heeft zich de afgelopen weken verdiept in de drie genomineerde programma’s: Gooische Vrouwen (RTL 4) , Mooi! Weer de Leeuw (VARA), en Op zoek naar Evita (AVRO). Ze zoekt vanuit haar speciale tv-studio in Japan contact met insiders van de genomineerden. Wendy van Dijk liet eerder al weten dat ze haar typetje Ushi mist. ‘Ik ben zo blij dat Ushi haar rentree maakt op de buis.’ Welke verrassingen Wendy van Dijk als Ushi exact voor de genomineerden in petto heeft is aanstaande vrijdag te zien tijdens het gala dat live wordt uitgezonden op Nederland 1.
Categorie:
Tag(s):