maandag, 10. november 2008 - 11:58

Wereldwijde debuut Honda V4 Concept

Schiphol-Rijk

Honda motoren viert haar zestigste verjaardag met de wereldwijde debuut van de V4 Concept. Al dertig jaar gebruikt Honda de technologie van een viercilindermotor met ovale zuigers en om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, lanceert Honda de V4 Concept op de motorshow Intermot in Keulen met als thema 'The New Beginning'.

De fraaie V4 Concept is zeker niet de enige V4 motor op de Honda-stand in Keulen. Speciaal voor Intermot heeft Honda van de afgelopen dertig jaar diverse race- en productiemotoren verzameld, allemaal voorzien van een viercilinder V-motor. Bezoekers krijgen zo een uniek overzicht van de ontwikkeling van deze speciale techniek gedurende de afgelopen drie decennia.

Behalve de V4 Concept debuteren ook de supersportmotoren Fireblade en CBR600RR, uitgerust met een revolutionair, elektronisch gestuurd, Combined ABS-systeem en zijn er twee nieuwe crossmotoren, de CRF 450 met injectie en de CRF 250 en een sterk verbeterde trialmotor, de Montesa-Honda Cota 4RTCBF125F te zien op de Honda stand.
Categorie:
Tag(s):