vrijdag, 20. juni 2008 - 20:37

Werkzaamheden A1/A6 Knooppunt Muiderberg

Almere

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 28 juni tot en met zondag 28 september onderhoudswerkzaamheden uit aan het viaduct in het knooppunt Muiderberg, waar de A6 aansluit op de A1, tussen Muiden en Naarden.

De werkzaamheden, die bestaan uit het aanbrengen van hoogsterkte beton, vinden in twee fasen plaats.

De werkzaamheden vinden in twee fasen plaats. In fase 1, van zaterdag 28 juni tot en met zaterdag 9 augustus, is de verbindingsboog voor verkeer vanuit Almere naar Amersfoort afgesloten. Ook is de wisselstrook A1 voor het verkeer vanuit Almere naar Amsterdam afgesloten.

In fase 2, van zaterdag 9 augustus tot en met zondag 28 september, is de verbindingsboog voor het verkeer van Almere naar Amersfoort weer open. Er zijn dan echter wel versmalde rijstroken. Het verkeer op de A1 moet de gehele periode van 23.00 uur tot 05.00 uur rekening houden met versmalde rijstroken en snelheidsbeperkingen van 70 km/u ter hoogte van de werkzaamheden.

Houd rekening met extra reistijd. Het verkeer vanuit Amsterdam richting Almere ondervindt zowel in fase 1 als fase 2 geen hinder van de werkzaamheden.

Omleidingsroutes
In fase 1, van zaterdag 28 juni tot en met zaterdag 9 augustus, wordt het verkeer vanuit Lelystad/Almere vanaf knooppunt Almere via de A27 en de A1 omgeleid. Regionaal verkeer wordt omgeleid via de A1 richting Amsterdam en via afrit 4 (Muiden) weer terug op de A1 richting Amersfoort.
In fase 2 zijn er geen omleidingsroutes.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.
Provincie:
Tag(s):