vrijdag, 4. juli 2008 - 10:31

Werkzaamheden station Baarn

Baarn

In het komend weekend zijn er weer werkzaamheden gepland aan het station in Baarn. De werkzaamheden gaan in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juli om 01.25 uur van start en gaan door tot zondagmiddag 6 juli 18.50 uur. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het project “Vrijleggen Soesterlijn�. Onderdeel van dit project zijn ook de vernieuwing van de perronkappen en de aanbreng van liften.

De werkzaamheden van ProRail in dit weekend bestaan uit het verwijderen van een deel van de overkapping van het middenperron en betonnen ombouw rond de trap. Hierdoor onstaat de ruimte die nodig is voor de bouw van de lift naar het middenperron.

De overlast van deze werkzaamheden zal bestaan uit geluidsoverlast door het gebruik van kranen, vrachtwagens en (beton-)zagen. ’s Nachts wordt de werkplek fel verlicht.

De werkzaamheden in dit weekend vinden gelijktijdig plaats met enkele grootschalige werkzaamheden in Hilversum. Hierdoor rijden op zondag 6 juli tot 19.30 uur geen treinen tussen Hilversum en Amersfoort en tussen Baarn en Soest. Op deze trajecten rijden NS-bussen in plaats van treinen. Intercity's tussen Schiphol, Amsterdam en Amersfoort rijden niet; reizigers kunnen omreizen via Utrecht Centraal. Tussen Amersfoort en Utrecht rijden extra intercity's.
Provincie:
Tag(s):