vrijdag, 14. maart 2008 - 11:48

Wethouder Veldhuijzen van Zanten treedt af

Abcoude

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 13 maart 2008 diende wethouder C.N. Veldhuijzen van Zanten zijn ontslag in per 1 mei aanstaande. De reden van zijn aftreden is de verstoorde relatie tussen hem en de fractie van de VVD. Er is hierdoor zijns inziens een voor hem onwerkbare situatie ontstaan.

Veldhuijzen van Zanten heeft zich in zijn korte politieke carrière als wethouder intensief beziggehouden met de financiën van de gemeente. Ook werd onder zijn leiding het projectmatig werken geïntroduceerd in de gemeentelijke organisatie; belangrijk voor de vele grote lopende (bouw)projecten als onder meer Meerbadterrein, Abcoude-Zuid en invoering Wet maatschappelijke ondersteuning.

Wethouder Kees Veldhuijzen van Zanten had de portefeuille financiën, economische zaken, bestuurlijke vernieuwing, personeel en organisatie, informatisering en automatisering, communicatie, mediabeleid en publieke dienstverlening en de projecten: leisurecentrum en Meerbadterrein-Zuid. Wie hem op gaat volgen is nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):