zaterdag, 28. juni 2008 - 23:11

whoZnext zet zich in voor jongeren

Leens

In Leens zit een klein groepje jeugd niet stil. De jongeren van de Leensweb.nl hebben een viertal jongeren bereid gevonden om activiteiten voor andere jongeren en kinderen te organiseren in de kinderenspelweek die georganiseerd wordt door Leensweb en Dorpsbelangen Leens.

Vier jonge mensen uit Leens hebben het Leensweb whoZnext team gevormd. Het whoZnext team is een jongerencampagne opgezet door het Huis van de sport Groningen. Leensweb heeft besloten samen te gaan werken met dit initiatief om jongeren tussen 14 tot 18 jaar niet alleen te laten deelnemen aan sportieve activiteiten, maar ook actief te betrekken bij de opzet en uitvoering daarvan.

Het Leensweb whoZnext team bestaat uit Coen Smit (13), Thom van Wieren (13), Isabel Bareveld (14) en Michel Terpstra (14). Zij gaan hun ideeën omzetten in daden.

Het viertal moet drie activiteiten organiseren. Waarvan 1 grote en 1 kleine. Ze hebben al bedacht dat ze tijdens de spelweek die Leensweb organiseert deze activiteiten gaan uitvoeren. Ze gaan op dinsdagmiddag 4 augustus tijdens de spelweek voor basisschoolkinderen een leuke spelmiddag met o.a. een tobbedansbaan organiseren. Verder helpen ze tijdens de spelweek van 4 t/m 8 augustus mee en organiseren nog twee kleine sportactiviteiten.
Provincie:
Tag(s):