dinsdag, 8. januari 2008 - 12:16

Win een huurhuis op toplokatie in Amsterdam

Amsterdam

Op maandag 28 januari wordt een nieuw initiatief van WoningNet en de woningcorporaties in de stadsregio Amsterdam gestart onder de naam Rooftrack. De website biedt een overzicht van alle beschikbare vrije sector huurhuizen in de regio, zowel van de aangesloten woningcorporaties als andere professionele woningaanbieders. Gestart wordt met de Grote Huizenjacht, een wedstrijd met zes unieke Amsterdamse huizen als hoofdprijzen.

Deze huizen zijn in de afgelopen maanden speciaal gereserveerd door de deelnemende woningcorporaties. Geïnteresseerden kunnen de huizen bekijken via de website.

Justus Temme, Algemeen Directeur van WoningNet: “De website is een bijzonder initiatief waarmee de deelnemende partijen beter inzicht willen creëren in het vrije sector huuraanbod in en rond Amsterdam. Een vrije sector huurwoning is voor veel mensen een uitkomst omdat er geen wachttijden en ingewikkelde voorwaarden zijn.�

Iedereen die de actievoorwaarden accepteert, kan deelnemen aan de Grote Huizenjacht op 28 januari. Uit de geïnteresseerden die de meest originele reden opgeven waarom zij één van de woningen willen winnen, worden 25 kandidaten geselecteerd. Deze groep doet op 28 januari mee aan de Grote Huizenjacht. De zes winnaars gaan die dag naar huis met de sleutel van hun nieuwe woning in respectievelijk de Swammerdamstraat, Amsteldijk, Bijlmerdreef, Van Tuyl van Serooskerkenplein, Orteliuskade en Lindengracht.
Categorie:
Tag(s):