donderdag, 21. februari 2008 - 17:55

Winkelbedrijf overvallen Culemborg

Culemborg

Donderdagochtend rond zeven uur werd een winkelbedrijf aan het Koopmansgildeplein in Culemborg overvallen.Onder bedreiging van een vuurwapen en een mes werden twee medewerkers aan de achterzijde van het pand overvallen door twee mannen. De twee mannen droegen hen op om naar het kantoor van de winkel te gaan waar de kluis stond.

Daar werd één van de medewerkers onder bedreiging van een pistool opgedragen de kluis te openen en het geld uit de kluis in tassen te stoppen. De andere medewerker werd onder bedreiging van een mes tevens gedwongen geld in tassen te doen.

De twee mannen gingen er vervolgens vandoor via de winkel naar de achterzijde van het pand. Daar stond een zwarte bromscooter. De twee mannen zijn er vervolgens op deze zwarte bromscooter vandoor gegaan. Opvallend was dat de bromscooter veel herrie maakte.

Direct na de overval heeft de politie een buurtonderzoek en passantenonderzoek ingesteld. De technische recherche stelde een sporenonderzoek in op de plaats van het misdrijf. De betrokken winkelier heeft inmiddels aangifte gedaan en diverse getuigen worden nog gehoord.
Provincie:
Tag(s):