woensdag, 3. december 2008 - 20:17

Winterevenement voor zakenvrouwen met pit

Emmeloord

De inschrijving voor het winterevenement voor Flevolandse zakenvrouwen is geopend. Locatie voor dit eerste evenement in 2009 is het Van der Valk hotel in Emmeloord. Ook aspirant-leden zijn van harte welkom.

Net als bij de overige evenementen is ook nu een team van vrijwilligers aan de slag gegaan om een inspirerende ontmoeting voor Flevolandse zakenvrouwen met pit te organiseren.

De avond is gericht op het versterken van het netwerk van de vrouwen. “VerGROOT, verNIEUW en verDIEP is ons motto�, aldus Anita Haverkamp, een van de organisatoren. In het dagelijkse leven runt zij als professional organizer haar bedrijf Ruim Tijd in Emmeloord. “Voor elk van de onderdelen hebben we een leuke en interactieve manier bedacht om zoveel mogelijk over de andere zakenvrouwen te weten te komen. Dat maakt het leggen van nuttige contacten ook een stuk makkelijker.�

Over wat die methode inhoudt, wil Haverkamp nog niet teveel kwijt. “Maar we proberen wel het ‘fun-element’ hoog te houden. Dat merken de deelnemers als het goed is al snel: we hebben namelijk ook een aparte Hyves-website voor dit evenement ingericht: winterevenement.hyves.nl. De interactiviteit begint dus al ruim vóór het evenement zelf!�

Meer informatie

Het evenement vindt plaats op donderdag 15 januari van 19.30 tot circa 22.30 uur in het Van der Valk hotel in Emmeloord. De leden van het netwerk Flevolandse zakenvrouwen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen via de digitale nieuwsbrief.

Wie nog geen lid is, maar graag eens wil kennismaken met het netwerk, is van harte welkom als aspirant-lid en kan zich aanmelden via www.flevolandsezakenvrouwen.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de kosten. Aanmelden kan tot 19 december.
Provincie:
Tag(s):