maandag, 19. mei 2008 - 20:14

Worktrans wint ‘Werkgeversprijs Ons Werk 2008’

Zuidbroek

Op maandag 19 mei 2008 is de ‘Werkgeversprijs Ons Werk 2008’ uitgereikt door wethouder Hendrik Klap aan de heer Lenze Middel van Worktrans Zuidbroek. Dit gebeurde in Hotel Boschhuis in Ter Apel tijdens de Ondernemersbijeenkomst 2008. De werkgeversprijs wordt in de vorm van een award uitgereikt aan de ondernemer die zich op sociaal vlak het meest heeft geprofileerd.

De genomineerden voor de ‘Werkgeversprijs Ons Werk’ 2008 waren:
- Vandervalk+degroot B.V., de heer E. Wijnbergen.
- Worktrans Zuidbroek, de heer L. Middel.
- Oakdale Group, de heer drs. ing. F. van der Hulst.
- Herberg Sellingen, Mevrouw R. Holtrust.
- Capac Vlagtwedde en Winschoten, mevrouw Y. Csizmazia

Het kiezen van een winnaar voor de Werkgeversprijs van ‘Ons Werk’ was een moeilijke beslissing voor de jury. Er kan zelfs gesproken worden van een nek-aan-nek race tussen de genomineerden. Er zijn een aantal overeenkomsten tussen de genomineerden. Allen hebben blijk gegeven van een grote mate van betrokkenheid bij het project ‘Ons Werk’. Daarnaast waren zij in staat om de kwaliteiten en competenties van de kandidaten te herkennen en op waarde te schatten. Men had geen moeite met het aannemen van oudere kandidaten.

De jury is van oordeel, dat deze vijf genomineerden passen in het profiel van een sociaal ondernemer en dat zij als voorbeeld voor andere ondernemers kunnen dienen. De gemeente is trots op de samenwerking met hen!
Provincie:
Tag(s):