donderdag, 17. juli 2008 - 14:10

Yolanthe bezorgt mannen knikkende knieën

Amsterdam

Yolanthe Cabau van Kasbergen verleidde donderdagmorgen samen met haar Gillette Fusion Shaving Squad mannen tot een proffesionele scheerbeurt. Eerst werden de mannen ingesmeerd met een heerlijk scheermousse om daarna door Yolanthe glad geschoren te worden. Of het door Yolanthe kwam of door het feit dat ze door een vrouw geschoren werden is niet bekend maar de meeste mannen zaten met knikkende knieën in de stoel.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag zien dat mannen wat meer moeite doen voor hun persoonlijke verzorging.

Daar staat tegenover dat twee derde van de vrouwen juist veel waarde hecht aan een goed verzorgd uiterlijk, vooral bij een afspraakje. Bijna 70% vindt het een afknapper als een man voor een date niet veel moeite heeft gedaan om er verzorgd uit te zien. Vooral een snor of baard valt niet in de smaak: bijna 9 op de 10 vrouwen zoenen het liefst met een gladgeschoren man.

Yolanthe gaf aan eerst op haar vriendje Jan Smit geoefend te hebben en een scheercursus te hebben gevolgd alvorens zij op de Nederlandse mannen werd losgelaten. "Maar ik vind het leuk om mannen te scheren. Dat sommigen toch een beetje bibberend in de stoel zitten komt volgens mij omdat ze nog nooit door iemand anders, laat staan door een vrouw, geschoren zijn. Maar ik heb nog niemand gesneden hoor "aldus de actrice tegenover Blik Op Nieuws.
Categorie:
Tag(s):