dinsdag, 24. juni 2008 - 20:31

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat mannen scheren

Amsterdam

Het kan gladder, het kan veel verzorgder: Yolanthe Cabau van Kasbergen zal de komende tijd, samen met de Gillette Fusion Shaving Squad, de Nederlandse man helpen er op zijn best uit te zien. In Club Panama gaf ze hier vandaag het startschot voor. Net als de meeste vrouwen ziet Yolanthe mannen graag gladgeschoren en goed verzorgd. Gillette Fusion is het belangrijkste wapen in de strijd, meent ze.

Een magere zeven. De persoonlijke verzorging van de Nederlandse man blijft nét boven de voldoende steken. Ruim een kwart van de vrouwen geeft de man zelfs een zes of lager.

Volgens Yolanthe Cabau van Kasbergen kunnen mannen best iets beter hun best doen om er verzorgd uit te zien. Daarom zet zij zich hier de komende tijd actief voor in en gaat ze de Nederlandse mannen overhalen meer werk te maken van hun uiterlijke verzorging.

De onderzoeksresultaten liegen er niet om. Maar liefst twee derde van de vrouwen geeft de voorkeur aan een goed verzorgd uiterlijk. Ruim de helft vindt dat mannen meer aandacht aan hun uiterlijk moeten besteden. 4 op de 10 vrouwen ergert zich wel eens aan een snor of baard. Yolanthe: ‘Veel vrouwen houden van glad, ik ook. En natuurlijk van mannen met een goed verzorgd uiterlijk en een strakke kaaklijn’.

68% van de vrouwen knapt namelijk af als een man niet veel moeite heeft gedaan om er verzorgd uit te zien. Te laat komen is voor 34% een regelrechte teleurstelling. Ook goed om te weten: bijna 9 op de 10 vrouwen zoent het liefst met een gladgeschoren man.

Wat vrouwen wél aantrekkelijk vinden aan mannen is ook onderzocht. De ogen, vinden bijna alle vrouwen (94%). Ook de mond/lach scoort hoog (80%) en tenslotte de kaaklijn (40%). Op de vraag welke bekende Nederlander wel een nieuw scheersetje kan gebruiken, antwoordt een op de vijf deelnemers aan het onderzoek ‘Giel Beelen’. Ook Johan Derksen en Hugo Borst scoren hoog. Humberto Tan is met stip de best verzorgde man, oordeelt de Nederlandse vrouw.
Categorie:
Tag(s):