maandag, 10. maart 2008 - 19:38

Yolanthe weet niets van schilderij

zwijndrecht

Schilder Robert Doesburg is behoorlijk teleurgesteld. Niemand wilde het schilderij dat hij maakte van Yolanthe Cabau van Kasbergen hebben. Zondag werd het doek geveild door de rotary in Zwijndrecht. De opbrengt zou naar People's Trust Nederland gaan. Een stichting die strijdt tegen kinderprostitutie in Nepal en India en waar Yolanthe ambassadrice van is. Groot was echter de verbazing toen Yolanthe maandagmorgen tegen Giel Beelen zei niets te weten van de veiling en het schilderij.

" Ja weet je Giel er zijn zoveel mensen die iets veilen waar ik op sta. Is het een echt schilderij dan? Ik weet er niets van." Giel Beelen merkte op dat de schilder denkt dat het doek niet verkocht is omdat Yolanthe zelf niet kwam opdagen. " Maar als jij er niet eens iets van weet dan is het wel ene heel slecht verhaal zeg", aldus Beelen. Volgens de ONM actrice zou ze helemaal niet bij aanwezig zijn bij de veiling en had ze andere verplichtingen.

Doesburg denkt erover ook doek te maken met de afbeelding van Jan Smit. Misschien dat de tortelduifjes dan elkaars schilderij willen kopen?
Categorie:
Tag(s):