zondag, 27. januari 2008 - 22:53

Zacht ei komt hard aan

Den Haag

Een 75-jarige vrouw uit Den Haag is zaterdag 26 januari om 19.15 uur in de Treublaan door een onbekende jongen mishandeld. De vrouw liep op het voetpad toen zij een brommer hoorde aankomen. De vrouw voelde, toen de brommer haar passeerde, een harde klap aan de linkerkant van haar hoofd. Op de brommer zaten twee jongens die lachend wegreden. De vrouw heeft na de klap pijn in haar hoofd.

Als ze iets later bij een sportschool twee mannen aanspreekt en vertelt wat er zojuist is gebeurd, ontdekken deze mannen dat er eigeel en stukken eierschaal op haar alpinopetje zitten. De twee jongens op de brommer hadden een rauw ei op haar hoofd kapot geslagen. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Zij wist te vertellen dat de twee jongens redelijk lang waren. Ze droegen zwarte kleding en donkergekleurde mutsen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar het tweetal, maar de verdachten waren al verdwenen.
Een kwartier later overkwam een 31-jarige vrouw uit Den Haag hezelfde: de vrouw fietste om 19.30 uur op de Aaltje Noordewierstraat, toen een bromfiets met daarop twee jongens naast haar reed. Direct voelde zij een harde klap op haar hoofd en een kleverige substantie van haar hoofd druipen. De twee jongens op de brommer gingen er vandoor.
De politie onderzoekt beide zaken en zoekt getuigen van de mishandelingen. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Anoniem kan uiteraard ook via M; 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):