vrijdag, 4. juli 2008 - 10:51

Zakenfestival Almere 2008

Almere

Op 13 en 14 oktober 2008 wordt in de Schouwburg Almere voor de eerste keer het Zakenfestival gehouden.

De gemeente Almere richt haar schijnwerpers dan twee dagen lang op het bedrijfsleven, de gevariëerde vestigingsmogelijkheden en op aantrekkelijke bedrijfslocaties.

Initiatiefnemers zijn: de afdeling Economie en Wonen van de gemeente Almere, de Kamer van Koophandel, het WTC in Almere en de Vereniging Bedrijven Almere (VBA). Een hechte samenwerking tussen de overheid en het bedrijfsleven.

Een Vastgoed Congres en een symposium met als titel “Almere, de braafheid voorbij� zijn onder andere programmaonderdelen die de gemeente organiseert. Er worden themadiscussies met het college van Burgemeester en Wethouders gevoerd en ook de Kamer van Koophandel staat garant voor verschillende workshops waarvan Internationaal ondernemen er één van is.

Het duurzame concept “Cradle to Cradle� wordt uitgelegd door een van de grondleggers zelf, Michael Braungart, diverse succesvolle ondernemers vertellen u hun bloopers en successen en vooraanstaande politici luisteren het Festival op.

De VBA (Vereniging Bedrijven Almere) zorgt voor een Zakenbeurs waar ondernemers zich met een stand kunnen presenteren. Gedurende de Festivaldagen zal deze beurs voortdurend worden opgeluisterd met workshops, netwerkmomenten en verrassende attracties.

Verder staat een aantal unieke en spectaculaire workshops ter verrijking van uw netwerk gepland, die u niet mag missen. Zo zal topkok Herman den Blijker kook-workshops geven en wordt er letterlijk aan “speed� daten gedaan, door met Rib's op hoge snelheid over het Weerwater te varen.

Ook aan entertainment geen gebrek. Doorlopend bezoeken diverse kleinkunst artiesten en bekende Nederlanders het Festival. En als klap op de vuurpijl wordt het Festival afgesloten met een spectaculair Slotevent.

Het Zakenfestival Almere staat garant voor netwerken, handel en plezier!
Provincie:
Tag(s):