donderdag, 9. oktober 2008 - 12:56

Zedenmisdrijf

Nijmegen

Maandagavond tussen 22.30 en 23.45 uur werd een 21-jarige vrouw in het centrum van Nijmegen slachtoffer van een zedenmisdrijf.Drie mannen hebben haar benaderd in het centrum, ter hoogte van de Mariënburg in Nijmegen.

De politie stelde een onderzoek in naar deze drie mannen en houdt woensdag een buurtonderzoek. Aan omwonenden wordt gevraagd of zij de politie kunnen helpen met meer informatie over de verdachten.
Signalementen

Van één van de verdachten is bekend dat hij een spijkerbroek droeg en alle drie spraken ze met een buitenlands accent. De 21-jarige vrouw droeg die avond een blauwe spijkerbroek met een zwarte jas daarop. Zij heeft halflang blond haar en een normaal postuur.

Ook u kunt de politie helpen in dit onderzoek en bij het vinden van de verdachten. Hebt u maandagavond tussen 22.30 en 23.45 uur deze 21-jarige vrouw gezien nabij de Mariënburg met de drie verdachten? Of weet u waar ze vandaan kwamen of heen zijn gegaan? Viel u die avond iets verdachts op of weet u of meer vrouwen zijn lastiggevallen?
Provincie:
Tag(s):