dinsdag, 3. juni 2008 - 10:23

Zeilen voor het goede doel

Goes

De Stichting Sail4charity organiseert op vrijdag 6 juni 2008 voor de tweede keer een benefietavond in theater de Mythe in Goes.De opbrengsten van de benefietavond komen dit jaar ten goede aan de Nierstichting.

Tijdens de benefietavond op vrijdag 6 juni in de Mythe zijn optredens van onder andere:

· Celtic 4 (Ierse en Schotse Folkmuziek; deze muzikale familie bespeelt meerdere instrumenten (viool, saxofoon, gitaar, toetsen en de bodhrán, de traditionele Ierse drum)
· Silvester Zwaneveld (Cabaretier (bekend van Arie en Silvester)
· Jan J. Pieterse (Cabaretier en puntdichter)
· Liveband Fragment (Bekende covers en eigen nummers; drie Engelse schoolvrienden die samen besloten muziek te gaan maken en naar Nederland te komen (bekend van vele live optredens en radio- en tv-programma's)
· DJ Sandstorm (Afterparty met muziek uit de jaren ‘80 en ‘90 (Sandstorm is oa. bekend van Radio 3 FM, MTV)
· Balletstudio Free (Vele verschillende choreografieën zorgen steeds voor nationale en internationale successen)

De benefietavond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). Toegangskaarten voor de benefietavond in de Mythe kosten 15 euro en kunnen besteld worden via info@sail4charity.nl. Meer informatie en het laatste nieuws over de Sail4Charity benefietdagen is te vinden op www.sail4charity.nl.

De Stichting Sail4Charity organiseert op zaterdag 7 juni voor de tweede keer de zeilwedstrijd om de CharityCup op de Oosterschelde. De stichting organiseert ieder jaar een benefietavond en verschillende watersportactiviteiten ten behoeve van goede doelen, telkens voor een ander goed doel. De opbrengsten van dit jaar komen ten goede aan de Nierstichting.

De zeilwedstrijd begint om 10.30 uur ter hoogte van Kats. De finish is rond 17.00 uur bij het Goese Sas. Bij het Goese Sas is ook het wedstrijdterrein waar allerlei activiteiten zijn georganiseerd zoals volleybal, springkussen, loterij en bar. In café/restaurant 'Het Loze Vissertje' vindt om 18.00 uur de prijsuitreiking plaats. Om 20.30 uur is er een optreden van een coverband en om 23.00 uur treedt DJ Dennis op. Meer informatie is te vinden op www.jouwzeeland.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Raoul van de Visse, secretaris van de stichting, via info@sail4charity.nl of 06-22552298.
Provincie:
Tag(s):