vrijdag, 16. mei 2008 - 18:04

Zes gewonden door aanrijding

Muiden

Bij een aanrijding op de Weesperweg in Muiden zijn vrijdagmiddag rond 14.15 uur zes mensen gewond geraakt. Eén van de voertuigen reed over de Wesperweg met hierin drie mannen van 18 jaar uit Weesp. De bestuurde haalde een voertuig voor hem in en raakte door een uitwijkmanoueuvre in de slip.

Hierdoor kwam het voertuig overdwars op de rijbaan te staan. De auto die werd ingehaald, bestuurd door een 56-jarige man uit Weesp, kon een aanrijding niet voorkomen en botste op de auto met hierin zijn drie plaatsgenoten. Een 59-jarig man, eveneens uit Weesp, die hier achter reed, botste ook op zijn voorganger. De auto met hierin de drie jonge mannen schoot hierdoor tegen een paal.

Een traumahelikopter landde en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. De drie Weespers uit de eerstgenoemde auto zijn overgebracht naar het AMC en het OLVG in Amsterdam. De andere twee automobilisten zijn overgebracht naar Tergooiziekenhuizen Blaricum. Het letsel van de slachtoffers is onbekend. Een onderzoek naar het ongeval is opgestart.
Provincie:
Tag(s):