vrijdag, 28. maart 2008 - 21:14

Zes gewonden in het Drentse verkeer

Bij aanrijdingen in Emmen, Roden en Gasselte raakten donderdag zes personen gewond. In Emmen reed donderdag een kleine vrachtwagen achterop twee auto's, waarbij een 20 jarige man uit Nieuw Weerdinge gewond raakte.

De beide auto’s stonden achter elkaar voor het verkeerslicht bij de kruising met de Hondsrugweg en de Wenning. De chauffeur, een 46 jarige Emmenaar, remde te laat en een botsing was het gevolg. De bestuurder van de tweede auto, een 20 jarige man uit Nieuw Weerdinge is met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letstel naar het ziekenhuis overgebracht.Een 84 jarige vrouw uit Roden is donderdagmiddag aangereden op de Wilhelminastraat. De vrouw liep met haar rollator op de straat, toen een 20 jarige automobilist uit Peize net achteruit reed. Deze had de vrouw niet gezien een aanrijding was het gevolg. Omdat in eerste instantie de situatie vrij ernstig leek, heeft het mobiel medisch team assistentie verleend. De vrouw is per ambulance naar huis gebracht.

Bij een ongeval op de Julianalaan in Gasselte zijn vier personen gewond geraakt. Een automobilist uit Gasselternijveen kwam uit de richting van de N34 en reed in de bocht rechtdoor en kwam daarbij op de andere weghelft. De tegenligger, afkomstig uit Gasselte, zag dit gebeuren en week uit naar rechts. Beide auto’s botsten tegen elkaar in de berm. De vier betrokkenen zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht
Provincie:
Tag(s):