vrijdag, 4. april 2008 - 11:20

Zes voertuigen betrokken bij ongeval

Scheemda

Bij een verkeersongeval op de A7 bij Scheemda is donderdagavond een 46-jarige Duitser gewond geraakt. Bij het ongeval waren zes voertuigen betrokken. De A7 in de richting van Duitsland is enige tijd afgesloten geweest.

Het incident ontstond nadat een 35-jarige automobilist uit Finsterwolde in aanraking kwam met een voertuig van een 40-jarige Winschoter. De Finsterwolder kwam op de linker weghelft tot stilstand. Een 19-jarige vrouw uit Winschoten kon de Finsterwolder net ontwijken, maar verloor de macht over het stuur en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De 46-jarige Duitser zag het voertuig op de linkerweghelft te laat en reed er frontaal tegenaan.

Twee andere automobilisten schampten de voertuigen, maar hun auto’s raakten nauwelijks beschadigd. De Duitse automobilist is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen kwamen er zonder noemenswaardige verwondingen vanaf. Een bergingsbedrijf heeft de vier beschadigde auto’s weggebracht. De politie maakt een registratie van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):