donderdag, 11. december 2008 - 21:11

Zeven gestolen caravans binnen één dag terug gevonden

Emmen

In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding dat er op de Rondweg in Emmen twee auto’s met een caravan daarachter met grote snelheid en zonder licht waren gezien.

Beide voertuigen reden in de richting van het industriegebied Bargermeer 2, daar aangekomen trof de politie echter niets meer aan. Donderdagochtend melde de eigenaar van het Caravancentrum Emmen bij de politie dat er een inbraak had plaats gevonden bij zijn bedrijf aan de Navigatiestraat. Hierbij waren meerdere caravans met een waarde van meer dan € 100.000,- ontvreemd. Dit ging om nieuwe caravans en om caravans die ter reparatie zijn aangeboden.

De politie heeft hierop onmiddellijk een onderzoek in de buurt opgestart en trof bij een loods aan de Jules Verneweg zeven van de gestolen caravans aan. De eigenaar van deze loods verklaarde het pand verhuurd te hebben. Tevens werd er in de loods een personenauto aangetroffen. Het team Forensische Opsporing Techniek gaat technisch onderzoek verrichten aan de caravans en de auto. Er is een onderzoek ingesteld naar de huurder van de loods.
Provincie:
Tag(s):