woensdag, 30. april 2008 - 12:42

Zieners dragen informatie over in zaak Cassandra van Schayk

Almere

Zieners en paragnosten, verenigd in de Samenwerkende Paragnosten Holland (sapaho), hebben dinsdag hun bevindingen in het mysterie omtrent de dood van Cassandra van Schayk overgedragen aan de politie in Almere. Als team zijn zij al enige tijd bezig met het vergaren van informatie die moet leiden tot de oplossing van de zaak.

Jan Berlijn, van sapaho, zegt: ‘Het heeft ons zeer veel energie gekost om tot een conclusie te komen. Dit was zeker geen 9 tot 5 baantje. De insteek van ons onderzoek is om te bewijzen dat paragnosten een zaak kunnen oplossen. Omdat in de zaak van Cassandra niets bekend was over de doodsoorzaak, vonden wij dit de ultieme uitdaging’.

In de documentatie die nu bij de politie ligt zit een gedetailleerde omschrijving van wat er zich die avond heeft afgespeeld. Van het moment dat zij op de party was tot dat zij om het leven werd gebracht. ‘Wij zijn er vrijwel zeker van dat de door ons aangewezen persoon verantwoordelijk is voor de dood van Cassandra. Het is nu aan de politie om de zaak rond te krijgen’, aldus Berlijn.
Provincie:
Tag(s):