zaterdag, 30. augustus 2008 - 10:09

Zoekactie naar vermiste Hans Wattenberg gaat door

Winssen

De politie is nog steeds op zoek naar een sinds dinsdagmorgen 06.30 uur vermiste 55-jarige inwoner van Winssen, Hans Wattenberg. Donderdag heeft de politie een nieuw SMS-Alert uitgestuurd waarin de naam van de vermiste, die locaal welbekend is, is genoemd. Naar verwachting vergroot dit kans dat iemand hem herkent als hij gezien wordt.

Hans Wattenberg vertrok die dinsdagochtend in overspannen toestand te voet vanaf de Dijk in Winssen. Zijn familie vreest voor een ongeluk. Eerder werden al twee SMS-Alerts verstuurd met het verzoek om naar de vermiste man uit te kijken. Dit leverde tot nu toe enkele tips op. De politie is daar alert op en trekt alle binnenkomende informatie na. Tot dusver werd Hans Wattenberg niet aangetroffen.

Donderdagmiddag zocht een extern reddingshondenteam een gebied af langs de Waal. Daarbij werd gebruik gemaakt van een boot van de brandweer.

Het signalement van Hans Wattenberg als volgt:

· blanke man;
· leeftijd 55 jaar;
· normaal postuur;
· lengte 1.70 meter;
· kort plat blond/grijs haar;
· de man draagt een snor en een bril;
· hij droeg op het moment van zijn vermissing een groene jas, vermoedelijk een blauwe spijkerbroek en zwarte leren schoenen.

Wie Hans Wattenberg na dinsdagochtend 26 augustus 06.30 uur nog heeft gezien of wie weet waar hij nu is, kan de informatie doorgeven aan het politieteam Beuningen op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):