zondag, 13. juli 2008 - 20:10

Zoetocht naar overspannen man

Zaterdagochtend is een 54-jarige Bosschenaar in zwaar overspannen toestand weggelopen uit een open afdeling van Reinier van Arckel. De man heeft psychische problemen en is daardoor depressief. Hij krijgt daarvoor medicijnen. Zijn familie heeft brieven gevonden waaruit blijkt dat de man zich zelf iets aan gaat doen. Ze hebben zelf op locaties in en rondom Den Bosch gezocht naar hem maar hebben hem niet gevonden. Ze maken zich ernstig zorgen.

Het signalement van de man luidt: 54 jaar oud, 1.80 m lang, blanke huidskleur, blauw/grijze ogen, een peper en zout kleurige snor, grijs warrig sluik haar. Hij is gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek, licht grijs T-shirt, een grijs vest met rits en aan de voorzijde de opdruk “Spalding� in blauwe letters en een lichtbruine suède halflange jas. Hij loopt op witte sportschoenen.

Uiteraard heeft de familie de politie gewaarschuwd die een onderzoek is gestart. Ze hebben daarbij uw hulp nodig. Mocht u de man aantreffen belt u dan met 0900-8844 of als hij in levensgevaar is met 112.
Provincie:
Tag(s):