donderdag, 20. november 2008 - 22:47

Zoon bekeuring, vader gearresteerd

Almere

Woensdagavond werd een 54-jarige Almeerder gearresteerd nadat hij zich met de bekeuringsituatie van zijn zoon bemoeide en daarbij een agent beledigde.

Even rond 20.00 uur hield een Biker-surveillant op de Koopmanstraat een jongen staande, omdat hij al bellend op zijn bromfiets wegreed en daarbij zijn helm tussen zijn benen had in plaats van op zijn hoofd.

De bromfietser weigerde zijn legitimatiebewijs af te geven en kreeg plotseling bijval van een vrouw die zijn moeder bleek te zijn. Er ontstond discussie waarbij nog een vriend van de familie en even later ook de 54-jarige vader van de bestuurder zich aansloot.

Na veel aandringen en onder dreiging van arrestatie voor het opzettelijk niet overhandigen van een legitimatiebewijs, koos de jongen eieren voor zijn geld en kon de bekeuring onder veel klaagzang van de omstanders worden uitgeschreven.

De vader daarentegen gooide er nog een schepje boven op en uitte meerdere beledigende en grievende kreten in de richting van de agent. Hierop werd de man aangehouden voor belediging en overgebracht naar een politiebureau voor het opmaken van een proces-verbaal. De zoon kreeg een bekeuring voor rijden zonder helm.
Provincie:
Tag(s):