donderdag, 31. januari 2008 - 9:03

Zwaargewonde bij overval op supermarkt

Dordrecht

Bij een gewapende overval op een supermarkt aan het Damplein in Dubbeldam is woensdagavond 30 januari een 33-jarige man uit Woudrichem zwaar gewond geraakt nadat er op hem werd geschoten. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen waar hij direct werd geopereerd. Zijn toestand is stabiel maar zorgelijk. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Omstreeks 20.10 uur kreeg de Gemeenschappelijke Meld Centrale (GMC) melding van de gewapende overval die rond sluitingstijd plaatsvond. Meerdere daders drongen de supermarkt binnen waarna het schietincident plaatsvond.

Op het moment van de overval waren er meerdere personeelsleden aanwezig in de supermarkt. Zij zijn na het incident door de politie opgevangen op het politiebureau en zullen nader worden gehoord over wat zij hebben gezien/meegemaakt.

De politie is op dit moment aan het onderzoeken wat de precieze toedracht van de overval is. De verklaringen van getuigen en sporenonderzoek in de winkel zullen duidelijkheid moeten verschaffen over wat er exact is gebeurd en of er iets is buit gemaakt. De politie vraagt mogelijke getuigen van het incident contact op te nemen.
Provincie:
Tag(s):