zondag, 6. april 2008 - 9:41

Zwaargewonde man gevonden op oprit A28

Hoogeveen

Getuigen hebben, zaterdagavond 5 april, op de oprit van de A28 bij Hoogeveen-Noord een zwaar gewonde man aangetroffen. De auto van de man stond rond 21.10 uur midden op de oprit bij de Fluitenbergseweg. Daar zagen de getuigen de man uit de auto vallen. Hierop waarschuwde zij de hulpdiensten.

Deze troffen hier een zwaargewonde 30-jarige man uit Hoogeveen aan die in kritieke toestand overgebracht is naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Een woordvoerder van de politie Drenthe wil niet zeggen wat de aard is van de verwondingen. ‘Over de wijze waarop de man verwond is doen wij geen mededelingen, alleen zijn wij er zeker van dat de verwondingen door een ander zijn toegebracht’, aldus de woordvoerder.

De politie is direct begonnen met een sporenonderzoek en heeft deze zondagmorgen voortgezet. Zij is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien bij de oprit of elders. De 30-jarige man reed in een klein model auto die wit van kleur is. Getuigen kunnen bellen op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000
Provincie:
Tag(s):