woensdag, 4. februari 2009 - 10:54

17-jarig meisje uit Houten vermist

Houten

Sinds begin januari 2009 wordt de 17-jarige Laprinchia Lorraine Vlijter uit Houten vermist. Laprinchia is na een ruzie in haar ouderlijke woning in Rotterdam niet meer teruggekeerd naar haar woning in Houten.

Het signalement van Laprinchia luidt: 1.62 m, gezet postuur, getint/donker uiterlijk, donkerbruine ogen, donkerbruin krullend haar, meestal gedragen in een paardenstaart.

Op het moment van haar vermissing was zij gekleed in een spijkerbroek, zwarte lange jas, zwarte laarzen, een zwart/witte Arafatsjaal en was zij in het bezit van een witte Lacoste tas. Daarnaast had Laprinchia een zwarte koffer op wieltjes met kleding bij zich en had zij haar paspoort meegenomen.

De politie maakt zich zorgen om Laprinchia omdat zij langere tijd niets meer van zich heeft laten horen. De politie denkt niet aan een misdrijf, maar kan het niet uitsluiten.

Als u Laprinchia Vlijter na 5 januari heeft gezien of als u weet waar Laprinchia is, dan wel informatie heeft dat verband kan houden met haar vermissing, neemt u dan alstublieft contact op met het district Lekstroom, telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):