vrijdag, 16. januari 2009 - 14:34

56-jarige vrouw bedreigd door man uit heg

Sneek

Een 56-jarige vrouw uit Sneek haalde donderdag 15 januari om ongeveer 21.30 haar was uit de achtertuin. Toen ze weer terugliep kwam er ineens een onbekende man uit de heg.

De man rende op de vrouw af en duwde haar het huis binnen. De man begon te schreeuwen om geld, waarbij hij de vrouw met een nog onbekend voorwerp heeft bedreigd. De vrouw wist via de achterdeur naar buiten te komen, en om hulp te gaan roepen. De dader rende daarop via de voordeur uit haar woning. De politie heeft nog naar de dader gezocht, maar hem niet gevonden.

Van de dader is bekend dat het ging om een man van 25 tot 30 jaar, ca. 1,70 meter lang, met een blanke, vaalwitte huidskleur en blauwe ogen. De man droeg een zwarte jas tot over de heupen met een capuchon, een zogeheten Arrafatsjaal om de nek en een blauwe spijkerbroek. Hij sprak Nederlands. De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen of met mensen die op grond van het opgegeven signalement informatie hebben. Zij kunnen via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.contact opnemen.
Provincie:
Tag(s):