woensdag, 28. januari 2009 - 20:41

65 Jaar getrouwd

Vlissingen

Blikopnieuwsfotograaf Henk Ketting bracht dinsdag een bezoek aan familie de Nooijer-Meulmeester in Vlissingen. Het echtpaar is namelijk 65 jaar getrouwd.Het jubilerend paar woont op de zeilmarkt in Vlissingen alwaar ze een prachtig uitzicht hebben over het water.Wat weer een band heeft met Meneer de Nooijer.Hij is jarenlang visser geweest.

Dhr. Nooijer verteld graag over die tijd, hoe zwaar het was om lange tijd van huis te zijn en hoe trots hij dan is op zijn vrouw die het gezin dan thuis onder haar hoede had.

Zelfs de vader van meneer de Nooijer woonde een tijdje bij het gezin in.
Meneer de Nooijer vertelde dat wanneer hij terug kwam van zee zijn vader daar stond aan de haven hand in hand met zijn jongste zoon.Deze schreeuwde dan "Heey Lein mag ik aan boord komen ?

Meneer de Nooijer had hier wel een verklaring voor. Zijn zoon dacht dat de man die hij beet hield zijn vader was, omdat die tenslotte er altijd was en dat hij, Lein, zijn oudste broer was. Later is dit toch goed gekomen.

Meneer de Nooijer liet vlak voor het vertrek van burgemeester Dijkstra de brief zien die hij en zijn vrouw mochten ontvangen van Koningin Beatrix met daarin haar gelukwens vanuit het Koninklijkhuis.

Meneer de Nooijer is 85 jaar jong zijn vrouw 84 jaar.
Provincie:
Tag(s):