zaterdag, 12. december 2009 - 13:20

8-jarig jongetje mogelijk in hoofd geschoten

De politie is een onderzoek begonnen naar een ongeval, waarbij een 8-jarig jongetje vrijdagmiddag gewond raakte in zijn hoofd. Dit maakt RTV Rijnmond vandaag bekend.

Volgens de politie raakte het kind vrijdag onwel toen het aan het spelen was op een speelveldje in de buurt van de Koningin Wilhelminaschool in Rotterdam-Crooswijk. Het kind meldde zich bij de leiding van de naschoolse opvang met de mededeling dat het pijn in zijn hoofd had. Het jochie bleek een hoofdwond te hebben, die ook bloedde.

Bij onderzoek in het ziekenhuis bleek dat er iets in het hoofd zat. Om wat voor voorwerp het precies gaat is nog niet duidelijk, maar de politie houdt rekening met een kogeltje uit bijvoorbeeld een luchtbuks, maar het kan ook iets van vuurwerk zijn. De jongen is opgenomen op de intensive care, maar verkeert niet in levensgevaar.

De politie is een grootschalig onderzoek begonnen. Zo is zij bezig met een buurtonderzoek, doet de forensische recherche sporenonderzoek en maakt een helikopter luchtfoto's om de plek driedimensionaal in kaart te brengen.
Provincie:
Tag(s):