zondag, 23. augustus 2009 - 21:30

Aanhoudingen na neersteken en inrijden op beveiliger

Erp

De politie heeft zondagmorgen om 4.25 uur op de Boekelseweg in Erp twee mannen uit Oss (18 en 20 jaar) en twee mannen uit Heesch (18 en 20 jaar) aangehouden.

Het viertal verliet eerder op de avond na een opstootje een horecagelegenheid aan de Handelseweg in Gemert. Bij het wegrijden van het parkeerterrein probeerde de bestuurder van de wagen één van de beveiligingsmedewerkers aan te rijden. Die wist de auto te ontwijken.

Eenmaal buiten het terrein wilde de 20-jarige verdachte uit Oss het terrein weer op. Hij werd daarbij door een beveiligingsmedewerker tegen gehouden. De verdachte stak hem daarop met een scherp voorwerp in de nek en ging er vandoor. De beveiligingsmedewerker raakte licht gewond en is in het ziekenhuis behandeld.

Op aanwijzing van de beveiliging van de horecagelegenheid konden de verdachten later aangehouden worden door de politie. Zij zijn allemaal in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie zou graag nog in contact komen met mogelijke getuigen van beide incidenten (het inrijden op de medewerker en het steekincident). Zij kunnen contact opnemen met de recherche via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000.
Provincie:
Tag(s):