zondag, 12. juli 2009 - 20:47

Aanklacht tegen VN wegens griepvaccin tegen Mexicaanse griep

De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de Verenigde Naties (VN), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en diverse hooggeplaatste funcionarissen, wegens 'bioterrorisme' en 'poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep'.

Volgens Burgermeister zal het toedienen van dit vaccin 'de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis' betekenen. Ze heeft ook een verbod aangevraagd op gedwongen vaccinaties, zoals die worden voorbereid in de Verenigde Staten (en mogelijk ook in Frankrijk).

Eerder heeft Burgermeister aanklachten tegen Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology (beide uit Oostenrijk) ingediend voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij zij stelt dat dit doelbewust is gebeurd om winst te kunnen slaan uit het ontstaan van een pandemie.

De journaliste zegt bewijzen te hebben overhandigd, waaruit zou blijken dat het ook bij het griepvaccin tegen de Mexicaanse griep gaat om bioterrorisme. Volgens Burgermeister zijn zowel de vogelgriep als de Mexicaanse griep doelbewust gecreëerd als voorwendsel voor het invoeren van een massaal internationaal vaccinatieprogramma. Dit vaccin zal volgens Burgermeister opzettelijk besmet zijn met giftige biologische stoffen, waardoor in de komende tien jaar veel slachtoffers zullen vallen.

Bewust besmette griepvaccins als bewijs
Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is, het met het aktieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochtermaatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd.

Dit bericht verscheen overal in de reguliere media. Mede vanwege het feit dat experts hebben verklaard dat zo'n besmetting feitelijk onmogelijk per ongeluk kan hebben plaatsgevonden, zegt de Oostenrijkse journalist dat dit overduidelijk bewijs is dat de farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen aktief betrokken zijn bij de ontwikkeling en verspreiding van de meest dodelijke biologische wapens, met als doel het creëeren van de huidige grieppandemie en met veel slachtoffers als gevolg van het toedienen van bewust besmette vaccins.

Uit Burgermeisters dossier zou blijken dat het loslaten van het Mexicaanse griepvirus op de bevolking essentieel was om de WHO in staat te stellen een niveau-6 pandemie uit te roepen.

Vanwege het feit dat dit virus uit delen van zowel het varkensgriep-, menselijke griep- als het vogelgriepvirus bestaat, moet het volgens veel experts in een laboratorium zijn ontwikkeld. Verder zijn de symptomen van de Mexicaanse griep niet anders dan die van een gewone griep, en veroorzaakt het ook niet meer slachtoffers dan een normale seizoensgriep.

Jane Burgermeister is van Ierse/Oostenrijkse afkomst en heeft artikelen geschreven voor Nature, het Britse Medical Journal, en American Prospect. Ze is Europees correspondent van de Renewable Energy World website, en heeft veel publicaties over klimaatverandering, biotechnologie en ecologie op haar naam staan.

Haar grootste zorg is dat, ondanks het feit dat de firma Baxter betrapt is op het bijna veroorzaken van een pandemie, samen met andere farmaceutische bedrijven gewoon door kan gaan met het verstrekken van vaccins. Baxter zou zich op dit moment inspannen om het vaccin tegen de Mexicaanse griep in de loop van juli op de markt te brengen.
Categorie:
Tag(s):