donderdag, 22. januari 2009 - 14:00

Aanranding in trein, politie zoekt getuigen

Eindhoven

Op zaterdagmiddag 17 januari 2009 is er in de trein tussen station Eindhoven en station Breda een minderjarig meisje aangerand. De politie zoekt getuigen van dit misdrijf.

Het 17-jarige slachtoffer werd in de trein van Venlo naar Den Haag aangerand door een voor haar onbekende man. De aanranding vond plaats tussen station Eindhoven en station Breda, tussen 14.30 en 15.00 uur. Daarna ging de man in een coupé tussen de overige passagiers zitten. Het is niet duidelijk waar de man is uitgestapt.

Het signalement van de verdachte man is:
- Normaal postuur;
- Licht getint, hij zei dat hij half Italiaans was. Volgens het slachtoffer had hij meer een Turks of Marokkaans uiterlijk met donker kort krullend haar:
- Nog geen 1.70 lang;
- Tussen de 20 en 30 jaar oud;
- Hij miste minimaal 1 boventand;
- Onverzorgd gebit met bruine randjes om de tanden;
- Geen opvallende gezichtsbeharing of opvallende tatoeage's;
- Geen bril;
- Blauwe spijkerbroek met knoopsluiting, zonder riem;
- Wit/beige trui met tekst en ronde hals;
- Mogelijk zwarte lederen jas met rits (heupmodel);
- Bruine nette leren veterschoenen (dunne bruine veters) met een platte neus en normale hak;
- Hij zag er goed verzorgd uit.

De politie vraagt treinreizigers of hen zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.15 uur iets bijzonders is opgevallen in de trein van Venlo naar Den Haag CS of op het perron van een van bovenstaande stations. Ook getuigen of mensen die denken de verdachte te kennen verzoekt de politie contact op te nemen. Dat kan met de Spoorwegpolitie in Rotterdam:
010 – 24 333 00 of met de plaatselijke politie 0900 – 8844. Ook kan gebeld worden met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

De Spoorwegpolitie van het KLPD heeft de zaak in onderzoek in samenwerking met collega’s van de afdeling zeden van de politie Zuid-Holland-Zuid.
Provincie:
Tag(s):