zondag, 3. mei 2009 - 12:20

Acht gewonden bij woningbrand in Meerssen

Meerssen

Bij een binnenbrand in een woning aan het Pastoor Geelenplein in Meerssen zijn in de nacht van zaterdag op zondag 8 personen gewond geraakt. Onder de gewonden bevinden zich 5 kinderen, meldt de politie. De slachtoffers zijn een 53 jarige man, een 33-jarige vrouw, een 8-jarige meisje en een 6-jarige jongen allen uit Den Bosch. Verder raakten gewond een 25-jarige vrouw, een 1-jarig en een 4-jarig jongetje en een 2-jarig meisje allen uit Meerssen.

De brand brak rond 02.15 uur uit in het trappenhuis van de woning. Op dat moment waren de 8 mensen in het pand aanwezig. De brandweer was snel ter plaatse en de brand was spoedig meester.

De 53-jarige man uit Den Bosch is opgenomen in een brandwondencentrum. Hij raakte gewond aan armen en rug. Het 6-jarige jongetje wordt behandeld in een ziekenhuis omdat hij letsel heeft opgelopen aan zijn ademwegen. De overige 6 personen hadden lichte verwondingen, ook zij zijn ter controle naar een ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de brand is op dit moment onbekend. De politie zal een onderzoek instellen.
Provincie:
Tag(s):