dinsdag, 3. maart 2009 - 21:29

Addy Van den Krommenacker showt in open lucht

Op zondag 22 maart om 12.30 uur wordt de heringerichte Markt feestelijk geopend door wethouder Eugster. Zij wordt daarbij begeleid door de Koninklijke Harmonie. Er zijn tal van feestelijke activiteiten in de binnenstad waaronder schilderterrassen voor kinderen, kunst, muziek, optredens en verschillende ‘food’ markten. Centraal op de Markt komt een immense catwalk met onder andere een spectaculaire modeshow van Addy van den Krommenacker.

In aanloop naar de herdenking van het 500e sterfjaar van Jheronimus Bosch wordt deze dag zijn standbeeld onthuld op de nieuwe plaats. Zijn verbeelding bracht bijzondere wezens in bijzondere creaties tot leven. Ook op zondag 22 maart zullen er zeker bijzondere creaties te zien zijn.

Deze dag vindt op de Markt in ’s-Hertogenbosch een spectaculaire modeshow plaats. Het wordt een show van ongekende allure en omvang. Meer dan 30 modewinkels in de stad werken hier aan mee. Onder hen de wereldbekende Bossche couturier Addy Van den Krommenacker. Zij tonen deze dag hun nieuwe collectie aan het publiek. Op een catwalk van meer dan 100 meter lang die op een prachtige manier van een “hemel� wordt voorzien.
Provincie:
Tag(s):