donderdag, 2. april 2009 - 11:33

Adriaanse hoorde niets van Salzburg en PSV

(Elfvoetbal) Het is inmiddels 1 april geweest maar Red Bull Salzburg heeft nog niet aan Co Adriaanse, Luc Nijholt en Chris Kronshorst laten weten of de Oostenrijkse topclub verder met het drietal trainers wil.

De huidige contracten van het trio lopen aan het eind van dit seizoen af. Dat betekent dat de Nederlandse coaches sinds gisteren benaderd kunnen worden door andere clubs.

PSV zal niet meer bij de geïnteresseerden zitten, want de Eindhovenaren zijn in een ver gevorderd stadium met Fred Rutten. De ex-eindverantwoordelijke van Schalke 04 tekent binnenkort als hoofdcoach en technisch directeur bij de Brabanders.

Adriaanse benadrukt nog maar eens dat hij nooit officieel benaderd is door PSV. En ook dat hij nooit openlijk gesolliciteerd heeft. "Ik heb alleen maar twee vragen beantwoord. Of ik wist dat PSV een nieuwe trainer zocht en of ik PSV een mooie club vind. Daar heb ik gewoon eerlijk antwoord op gegeven. Had ik dan moeten liegen?", aldus Adriaanse exclusief tegenover ELF Voetbal.

Mocht Red Bull Salzburg helemaal geen aanbiedingen meer doen richting Adriaanse, dan voelt de oefenmeester zich niet te groot voor een terugkeer naar Nederland. "In de Eredivisie zijn een paar clubs waar ik zou kunnen en willen werken."
Categorie:
Tag(s):