woensdag, 13. mei 2009 - 9:16

Adriaanse niet aan de slag bij Ajax

(Elfvoetbal) Ajax heeft Co Adriaanse geschrapt van het kandidatenlijstje. De 61-jarige trainer van Red Bull Salzburg heeft de Amsterdamse club dinsdag laten weten dat hij momenteel geen interesse heeft om Marco van Basten op te volgen.

"Co Adriaanse heeft ons na een telefoontje duidelijk aangegeven dat hij zich volledig richt op het slot met Salzburg", liet Ajax-directeur Rik van den Boog het AD weten. "Zijn seizoen daar duurt nog een aantal weken. Daarna wil hij tijd nemen om zich te bezinnen op wat hij nog wil doen in het leven. Dat respecteren wij."

Adriaanse was een van de belangrijkste kandidaten om Van Basten op te volgen. Van Basten gooide vorige week de handdoek in de ring, omdat hij zijn doelstellingen niet had gehaald en niet het gevoel had dat hij het volgend seizoen beter zou doen met Ajax.

Huub Stevens volgt Adriaanse na dit seizoen op bij Red Bull Salzburg, waar de Amsterdammer na één seizoen al moet vertrekken. Adriaanse zou ook bij AZ in beeld zijn als opvolger van de vertrekkende Louis van Gaal.
Categorie:
Tag(s):