donderdag, 5. maart 2009 - 21:05

“Kees de Koolmees� bij het Boomkroonpad

Drouwen

Op woensdag 11 maart kunnen kinderen bij het Boomkroonpad de speurtocht Kees de Koolmees lopen en daarna een eigen mezennestkastje in elkaar timmeren. Tijdens de speurtocht neemt Kees de Koolmees de kinderen mee op pad voor een leuke en avontuurlijke tocht door het bos. Onderweg zijn er allerlei opdrachtjes over het leven van de koolmees. Op deze manier leren de kinderen veel over het leven van dit frivole vogeltje.

Aan het einde van de speurtocht wordt er getimmerd: met veel inspanning wordt er een mezennestkastje gemaakt, zodat ook thuis de koolmees een plekje kan krijgen!

Heeft u (klein-)kinderen die mee willen lopen met deze leuke speurtocht? Dat kan! Op woensdag 11 maart a.s. kunnen kinderen van 13.00 tot en met 15.00 starten met de speurtocht. De speurtocht wordt individueel gelopen. Aansluitend wordt er onder begeleiding van vrijwilligers van Staatsbosbeheer een eigen nestkastje in elkaar getimmerd. Het nestkastje kan dan een plekje in de eigen tuin krijgen, misschien komt Kees dan wel bij jullie wonen! De kosten zijn € 8,50, inclusief het maken van een eigen nestkastje.

Plaats: het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen. U kunt zich opgeven bij het Boomkroonpad, tel: 0592-377305 of info@hetboomkroonpad.nl
Provincie:
Tag(s):